Üdvözöllek!

Ez az oldal egy nem hivatalos MAGUS szerepjáték, a Tiltott Törvénykönyv nyilvános fejlesztői honlapja. A szabálykönyv koncepciója 2018 eleje óta készül, amikor is az LFG.HU-n futó fejlesztői pályázaton indult és nyert. A projekt célja, hogy egy bárki számára elérhető, és a rajongói elvárásoknak leginkább megfelelő szabályrendszert adjon azok kezébe, akik még mindig örömmel hódolnak ennek a kiváló hobbinak. A munka túlnyomó részét egymagam végzem, mégis az elmúlt években több tucat olyan segítőm is akadt, aki velem, vagy csapatával tesztjátékra adta a fejét, illetve építő jellegű kritikákat és tanácsokat fogalmazott meg az anyag kapcsán.

A szabálykönyv a mai állapotában teljes mértékben alkalmas a játékra. De mivel biztosan vannak benne kiforratlan vagy tisztázásra szoruló részek, ezért létrehoztuk ezt honlapot, ahonnét a szabálykönyv aktuális verziója bárki számára szabadon letölthető és élesben is kipróbálható. A legfőbb cél, ez nem titok, a hibák és hiányosságok feltárása és javítása. Ezen felül az oldal abban is segítséget kíván nyújtani, hogy mindenki az igényeinek megfelelő terméktámogatást kapjon a játék használatához. Azoknak, akik a közeljövőben megtisztelnek a bizalmukkal, nem szeretném „elengedni a kezét”. Ennek szellemében az oldalon létrehoztunk egy, kommunikációt segítő felületet is. Ezen felül megpróbáltunk minden, a projektet érintő lényeges információt is megosztani azokkal, akik érdeklődnek a dolog iránt.

Maga a folyamat biztosan nem lesz rövid, de minél többen és minél többet játszanak vele, annál látványosabb lesz a fejlődés. Éppen ezért én a magam részéről örömmel látok minden konstruktív, segítő szándékú érdeklődőt. Viszonzásképp, a játékélményhez való csekély mértékű hozzájárulásomon túl, csupán a hálámat tudom felajánlani, illetve azt, hogy amennyiben hozzájárultok, a nevetek a Tiltott Törvénykönyv minden soron következő verziójában ott fog szerepelni. Remélem belevágtok!

Üdvözlettel,

Hulla

Vélemény, hozzászólás?