Tiltott Törvénykönyv 0.90

Sziasztok!

Eltelt egy újabb esztendő és a tavasz idén is elhozta a Tiltott Törvénykönyv soron következő, 0.90-es verzióját. Hála a közösség részéről érkező rengeteg hasznos visszajelzésnek, sikerült tovább javítanunk a szabálykönyv minőségét. Ráadásul most több finomhangolás is történt az anyagban, vagyis olyan javaslatok beépítése, amelyek felhasználók részéről, a játékélményt javítandó érkeztek hozzánk. Ez utóbbi főként a Legenda ponttal, Kasztokkal és a Képzettségekkel kapcsolatos fejezetekben valósult meg. Mindezek mellett olyan érdemi változások is történtek, mint a Harci Stílusok bevezetése, a Hátterek átdolgozása, illetve a Mágiarendszer stabilabbá tétele. Persze a már jól megszokott Javítási jegyzék most is elérhető, így bárki gyorsan áttekintheti az egyes változtatások mibenlétét.

Az új verzió mellé ezúttal is új és további hasznos funkciókkal ellátott karakteralkotó, illetve aktualizált varázs- és alkotóműhely is tartozik. Ezekkel a rajongók számára folyamatosan biztosítva a már megszokott, magas minőségű online alkalmazásaink szabad elérhetőségét. Ráadásul egy további, újszerű alkalmazás is már előrehaladott készültségi állapotban van.

Továbbra is számítunk a régi és az új érdeklődők visszajelzéseire, kérdéseire. Célunk változatlan: egy izgalmas, jól funkcionáló, de egyúttal e nagy hagyományokkal rendelkező szerepjáték karakteres vonásait, egyediségét továbbvivő szabálykönyv megalkotása. Közreműködjetek ebben Ti is! Kalandozzatok velünk!

Üdvözlettel,

Hulla


Vélemény, hozzászólás?